15 Temmuz 2008 Salı

salı sallanır

son sanal depremimi yaşadığımda bunun yaklaşık 6 şiddetinde bir taşikardi aktivitesi olduğuna inanmam için hem kandilli rasathanesini hem de tabii ki sözlüğü defalarca taramam gerekmişti ve sonunda 40-50 dakikalık uğraştan sonra şaşırarak kabullenmiştim koca yatağı sadece kalp atışlarımla beşik gibi sallayabileceğimi.. olan bitenin tek sebebi gecenin bir yarısında telefon marifetiyle sevgilimden ayrılmam ve o sinirle gidip yatmamdı..

peki bu sabahki neydi o zaman?? depremle eşzamanlı devam eden "intihar eden partneri yüzünden sorgulanan kadının karşılaştığı zor durumlar" konulu kabusum muydu?? ilk anda akla gelen hep doğru olmuyormuş demek.. canım kedim fosur fosur uyurken ben de şunu deneyimledim; sallamak, uyanık birini uyutmaya, uyuyanı da uyandırmaya yarıyormuş..

peki canım depremimin* zamanlaması daha iyi olamaz mıydı gerçekten de?? bu da bir işaret midir?? yoksa demo yine öküzlerin altında sürüyle potuk mu bulmaktadır.. hepsi bir tesadüf müdür??


*eskiler buna zelzele derlerdi.. bir yandan nostaljik duygular uyandırıp gülümsetebilen, bir yandan da insanın sinirini zıplatıp tüylerini diken diken edebilen pek az sözcük vardır herhalde..

Hiç yorum yok: