25 Haziran 2008 Çarşamba

kitlerler


bu sitedeki resimleri görünce şunlar geçti aklımdan: inanılmaz! çook ilginç!! kim fark etmiş bunu yahu??? ya da bunu fark ettirecek kadar benzeyen hayvan hitler’in reenkarnasyona uğramış hali midir??

daha sonra şunlar geçti: almanya'dan bu link’i yollayan kuzenlerim gerçekten de deliler mi? oradaki insanlar durup dururken google’da hitler yazıp farklı versiyonlar mı bulmaya çalışıyorlar?? ve kırk yılda bir izlediğim ingilizce-olmayan-filmler sınıfına giren almanca film neden bu yazıyı yazarken tv’de gösterilmekte??

en son da şunlar: bu kedi milletinin gözünde zaten her zaman “içimdeki kötüyle tanışmak istemezsin” bakışı vardır.. buradan hareketle, sitede gördüğümüz kitler’ler için bir çeşit yin-yang versiyonu diyebilir miyiz?. her iyinin (kedi) içinde biraz da olsa kötü olduğu gibi, her kötünün (hitler) içinde de bir nebze de olsa iyilik var mıdır?? konu hitler olunca cevap için çok düşünmeye gerek yok tabii..

ve seçtiğim birkaç kitler; ki onlara bu ifadeyi neyin verdiğini keşfetmek için yapmamız gereken siyah beyaz olmayan kitlerlere bakmak bence.. gözlerdeki kediye özgü karanlık ifade ve hitler bıyığının yanında, hitler selamı, saçı/kakülü ve aksesuarlar..

bu ikisi çok benzemeseler de iki hitlerin birbirine böyle sıcacık sarıldığını düşünmek bile komik..




Hiç yorum yok: